• 30 Σεπ. - 2 Οκτ. 2023
  • Facebook Youtube Instagram Linked In
ΑΡΧΙΚΗ >TRUCK & VAN EXPO >ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
3η ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ “CARGO TRUCK & VAN EXPO”

Το Επαγγελματικό Όχημα γίνεται Πράσινο

 

Ο τομέας του Επαγγελματικού Αυτοκινήτου και των «πράσινων» λύσεων που προσφέρουν οι μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες στη διαχείριση της σύγχρονης Εφοδιαστικής Αλυσίδας θα έχει δυναμική παρουσία και θα προσελκύσει εκ νέου το αυξημένο ενδιαφέρον των μεταφορικών εταιρειών και επαγγελματιών αυτοκινητιστών. Τράκτορες διεθνών μεταφορών, φορτηγά διανομών, van αστικών μεταφορών και pick-up θα παρουσιαστούν στην ελληνική αγορά και θα κατακλείσουν το Hall 4 του εκθεσιακού κέντρου Metropolitan Εxpo. Επίσης αμαξώματα, υπερκατασκευές, θάλαμοι ψύξης, ταχογράφοι, τηλεματική και αναλώσιμα για τα επαγγελματικά οχήματα θα πλαισιώνουν τον τομέα της έκθεσης CARGO TRUCK & VAN EXPO.

 

Πλέον το σκηνικό στις οδικές μεταφορές έχει αλλάξει. Oι εταιρείες μεταφορών και οι εμπορικές εταιρείες δημιουργούν μεγάλους στόλους οχημάτων και προσαρμόζονται με τις ευρωπαϊκές οδηγίες για οχήματα τεχνολογίας Euro 6. Όλη αυτή η αλλαγή εφαρμόζεται απόλυτα στον κλάδο των logistics και μεταφορών, και οι επιχειρηματίες είναι εκείνοι πλέον που αναζητούν και επενδύουν σε νέους και σύγχρονους στόλους.

 

Η σύνδεση της έκθεσης «ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ & LOGISTICS» με τον εκθεσιακό τομέα «CARGO TRUCK & VAN EXPO» έχει αποδειχτεί και χαρακτηριστεί επιτυχημένη από τους συμμετέχοντες –με βάση και τα μετρήσιμα αποτελέσματα των προηγούμενων διοργανώσεων- για την προώθηση των ολοκαίνουργιων επαγγελματικών οχημάτων στη νέα εποχή των logistics που εισέρχεται η Ελλάδα.

 

Το μειωμένο ανθρακικό αποτύπωμα είναι το στοίχημα στην παρούσα φάση. Η στροφή στην πράσινη ενέργεια, την ηλεκτροκίνηση και τις μειωμένες εκπομπές CO2 είναι η τάση του σήμερα και η απαίτηση του αύριο. Στη διοργάνωση του 2021, οι εκθέτες θα παρουσιάσουν εναλλακτικές πηγές ενέργειας για τα επαγγελματικά οχήματα μεταφορών καθώς και για τη λειτουργία των αποθηκών. Η απαίτηση όλων μας, είναι η μείωση των αρνητικών περιβαλλοντικών επιπτώσεων και η λειτουργία αποτελεσματικών και ενεργειακά αποδοτικών συστημάτων με χρήση εναλλακτικών πηγών ενέργειας. Η εφοδιαστική αλυσίδα και οι εμπορευματικές μεταφορές πρέπει να δώσουν λύσεις και να εφαρμόσουν “Green Supply Chains” περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

 

περισσότερες πληροφορίες στο ctvexpo.gr

 

cargo.png