• 2-3-4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021
  • FacebookYoutube
ΑΡΧΙΚΗ >TRUCK & VAN EXPO >ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
Το Επαγγελματικό Όχημα Συναντά Τα Logistics

TruckVAN1901.jpgΓια δεύτερη φορά στην ιστορία της έκθεσης, ο τομέας του Επαγγελματικού Αυτοκινήτου και των λύσεων που μπορούν να προσφέρουν οι μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες στη διαχείριση της σύγχρονης Εφοδιαστικής Αλυσίδας, ειδικάσε περιβάλλον αστικών διανομών -και όχι μόνον- θα έχει αυτόνομη παρουσία.

Στο Hall 4 του εκθεσιακού κέντρου Metropolitan Expo, αλλά και στον εξωτερικό χώρο της ίδιας αίθουσας, οι αυτοκινητοβιομηχανίες και οι αντιπρόσωποί τους στην Ελλάδα θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν στην αγορά Εφοδιαστικής Αλυσίδας όλες τις νέες πλατφόρμες λύσεων που ήδη λανσάρουν στο εξωτερικό για «Διασύνδεση Διανομώνμε το Όχημα» και «Transportation as a service», ενώ την τιμητική τους θα έχουν τα επαγγελματικά οχήματα, από van –vanette έως βαρέα φορτηγά.

Επίσης το μειωμένο ανθρακικό αποτύπωμα στα επαγγελματικά οχήματα, οι μετασκευές κινητήρων και η Πράσινη Εφοδιαστική Αλυσίδα θα είναι στο επίκεντρο.

 

Η σύνδεση της έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» με τον τομέα «Cargo Truck & Van Expo» αποτελείένα μείγμα επιτυχίας για την προώθηση των επαγγελματικών οχημάτων στη νέα εποχή των logistics που εισέρχεται η Ελλάδα. Η αποδοχή και συμμετοχή των αντιπροσωπειών αυτοκινήτων στη συνέργεια αυτή, αναμένεται ακόμα μεγαλύτερη και συνολική το 2019!Στην έκθεση θα παρουσιαστούν οι παρακάτω κατηγορίες:

• Φορτηγά και Βαρέα οχήματα

• Van, Vanette, Pick Up και Mini Bus

• Υπερκατασκευές και Tρέιλερ

• Ελαστικά, Λιπαντικά, Καύσιμα κ.λπ.

• Συστήματα Tηλεματικής και Tεχνολογίες

• Leasing & Rental Eπαγγελματικών Οχημάτων

 

 

 

 

 

 

 

 

cargo.png

 

Δυναμική Συμμετοχή από Μεταφορικές Εταιρείες & Logistics Services

 

Το σύνολο της κοινότητας των μεταφορών θα παρουσιαστεί στην έκθεση του 2019. Πρακτορεία, μεταφορικές εταιρείες εθνικών & διεθνών οδικών μεταφορών, freight forwarders, εταιρείες παροχής υπηρεσιών logistics & food logistics, ναυτιλιακές εταιρείες και εταιρείες courier. Η διοργανώτρια εταιρεία σε συνεργασία με τους εκθέτες έχει ως στόχο να παρουσιάσει μια πλήρη εικόνα, για τις ανάγκες του μεταφορικού έργου, κάθε ελληνικής ή ξένης εταιρείας που θα επισκεφθεί την έκθεση.

 

 

 

 

 

Περισσότερες πληροφορίες για συμμετοχή εκθετών πατήστε εδώ