• 30 Σεπ. - 2 Οκτ. 2023
  • Facebook Youtube Instagram Linked In
ΑΡΧΙΚΗ >ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ >2021 >LOGI.C 2021
Τα πολύ-συνέδρια Logistics Conferences 2021

Τα πολύ-συνέδρια Logistics Conferences, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη μοναδική στο είδος της έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και την «Cargo Truck & Van Expo». Με την εμπειρία στρατηγικών συνεργατών, την ανάληψη πρωτοβουλιών από τη διοργανώτρια εταιρεία O.MIND CREATIVES για πρωτόλειες έρευνες, μελέτες πάνω σε ζητήματα που απασχολούν τους ειδήμονες του ευρύτερου κλάδου της εφοδιαστικής αλυσίδας, το γνωστικό event θα δώσει και πάλι το παρών. Πολλαπλές θεματικές, πάνελ συζήτησης και προβληματισμού, έρευνες, καινοτόμα case studies, αλλά και ανακοινώσεις για νέες εταιρικές πρακτικές, θα έχουν για ακόμη μια φορά την τιμητική τους στα LOGI.C 2021, αναδεικνύοντας τις ανάγκες, τους προβληματισμούς και τις προκλήσεις της αγοράς, σε ένα event, που σταθερά εδώ και 15 χρόνια συσπειρώνει όλο τον κλάδο.

 

Οι θεματικές ενότητες των ημερίδων θα ανακοινωθούν την άνοιξη του 2021 και θα αναφέρονται σε σημαντικά θέματα μεταφορών και logistics γύρω από τη διεθνή κοινότητα, τις υποδομές και τα δίκτυα μεταφορών. Επίσης θεματολογία που εστιάζει σε νέες τεχνολογίες 4.0, λύσεις material handling & αυτοματισμών, Green Logistics και ηλεκτροκίνηση, θα είναι μερικές από τις θεματικές των ημερίδων.

 

Δυνατότητα Χορηγίας και Προβολής!


Ειδικά χορηγικά πακέτα θα είναι διαθέσιμα για εκθέτες που θέλουν να συμμετέχουν και να παρουσιάσουν τα brands, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους μέσω των συνεδριακών εκδηλώσεων LOGI.C 2021.