• 9-10-11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019
  • FacebookYoutube
ΑΡΧΙΚΗ >ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ >B2B ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ
Εμπορικές Συναντήσεις «B2B» Εκθετών με Επισκέπτες ξένων χωρών και Ελλήνων επιχειρηματιών

 

Στην περασμένη διοργάνωση του 2017 η διοργανώτρια εταιρεία o.mind Creatives είχε εισάγει μια νέα καινοτομία προς τους εκθέτες. Τη μέθοδο των απευθείας επαγγελματικών συναντήσεων B2B, εκθετών με επισκέπτες από Ελλάδα και εξωτερικό. Η συγκεκριμένη μέθοδος είχε μεγάλη επιτυχία στην οργάνωση των συναντήσεων B2B*, καθώς μπορούσε κάποιος επισκέπτης μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής να συντονίσει και να προγραμματίσει τις επαγγελματικές συναντήσεις του στην έκθεση. Οι εκθέτες θα μπορούν να αποδέχονται το αίτημα για συνάντηση από τους επισκέπτες και οι συναντήσεις να γίνονται στον ειδικό χώρο “B2B Meetings”.

 

Φέτος, η πλατφόρμα επανασχεδιάστηκε σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και εμπλουτίστηκε με νέες υπηρεσίες, με γνώμονα να είναι χρηστικές τόσο στους εκθέτες, όσο και στους επισκέπτες.

 

Μέσω της συγκεκριμένης πλατφόρμας έχετε τη δυνατότητα να γνωρίζετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για τη συμμετοχή σας στην έκθεση, να διασφαλίσετε αμφίδρομη επικοινωνία με την διοργανώτρια εταιρεία, o.mind Creatives, να στέλνετε με αυτοματοποιημένο τρόπο προσκλήσεις για την έκθεση στους πελάτες σας καθώς και να ενημερώνεστε ανά πάσα στιγμή για τις συμμετέχουσες εταιρείες - εκθέτες ανά επαγγελματική κατηγορία.

 

Η πλατφόρμα σας δίνει τη δυνατότητα να παρουσιάζετε αναλυτικά στους προεγγραφέντες επισκέπτες της έκθεσης το profile και τις κατηγορίες προϊόντων & υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία σας, και με τις επιχειρήσεις που πληρούν τα κριτήρια αναζήτησής σας, να συναντηθείτε με τους εκπροσώπους τους μέσω των Business2Business (B2B) προκαθορισμένων συναντήσεων προτείνοντάς τους συγκεκριμένη ημέρα και ώρα κατά τη διάρκεια λειτουργίας της έκθεσης.

 

Πως λειτουργεί:

 

Κάνοντας την εγγραφή σας στο https://edo.events/el/efo και εφόσον την ολοκληρώσετε, θα σας αποσταλλεί από το events@omind.gr "πρόσκληση" για τη συμμετοχή σας στην πλατφόρμα των B2B.

 

b2bmeetings.jpg