• 9-10-11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019
  • FacebookYoutube
ΑΡΧΙΚΗ >ΕΚΘΕΤΕΣ >ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΞΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

Συνεργασίες με 2μερή Επιμελητήρια & Πρεσβείες για προσέλκυση ξένων Επισκεπτών & Εκθετών

 

Στην προσπάθεια επέκτασης της έκθεσης και εκτός ελληνικών συνόρων, για προσέλκυση ξένων επισκεπτών και εκθετών, η διοργανώτρια εταιρεία o.mind Creatives έχει ξεκινήσει επαφές και συνεργασίες με τα ενεργά 2μερή επιμελητήρια της χώρας μας και τα εμπορικά τμήματα των πρεσβειών, για την ενημέρωσηκαι προώθηση της έκθεσης σε ξένες χώρες.

 

Σκοπός είναι ναενημερωθούν οι επιχειρήσεις σε όλες τις χώρες που παρουσιάζει ενδιαφέρον η συνεργασία με την Ελλάδα και να επισκεφθούν την έκθεση ως επισκέπτες ή να συμμετέχουν ως εκθέτες με ομαδικά περίπτερα και να συνάψουν εμπορικές συμφωνίες με ελληνικές επιχειρήσεις.

 

Επίσης η συμμετοχή της διοργανώτριας εταιρείας σε εκθέσεις του εξωτερικού για την προώθηση της έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics - Cargo Truck & Van Expo 2019» και την προσέλκυση επισκεπτών και εκθετών - αποτελεί πάγια τακτική που απέδωσε καρπούς στην προηγούμενη διοργάνωση - θα ενταθεί ακόμα περισσότερο για τη διοργάνωση του 2019.

 

 

Τέλος η συνεργασία με κορυφαία διεθνή περιοδικά για τα logistics και καταξιωμένα ενημερωτικά portals αποτελούν προωθητικές ενέργειες που θα επιλεχθούν και φέτος για την διεθνοποίηση της έκθεσης.