• 9-10-11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019
  • FacebookYoutube
ΑΡΧΙΚΗ >ΕΚΘΕΤΕΣ >ΛΟΓΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Γιατί να συμμετέχετε

Με έντονα αναπτυσσόμενη πορεία και σε συνέχεια μιας εξαιρετικά επιτυχημένης έκθεσης το 2017, έρχεται η 7η διοργάνωση το 2019, με μεγάλη προσμονή από εκθέτες και επισκέπτες, για να δώσει λύσεις στην οργάνωση της εφοδιαστικής αλυσίδας και των logistics και να φέρει σε επαφή την ελληνική μετη διεθνή αγορά.

 

Μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά η έκθεση Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics - Cargo Truck & Van Expo 2019 αναμένει να ξεπεράσει κατά πολύ τις συμμετοχές της προηγούμενης διοργάνωσης και να προσελκύσει χιλιάδες επισκέπτες από Ελλάδα και εξωτερικό.

 

Ο τομέας αυτός της εφοδιαστικής αλυσίδας, των εμπορευματικών μεταφορών και της τεχνολογίας στα Logistics, θα αποτελέσειτον πρωταγωνιστή για πολλά χρόνια στην ελληνική οικονομία και την ανάπτυξη του ΑΕΠ κι αυτό έχει ήδη αρχίσει να διαφαίνεται έντονα. Μεγάλα έργα υποδομής έχουν ολοκληρωθεί, σημαντικές ιδιωτικές επενδύσεις για τη βελτίωση των υποδομών έχουν πραγματοποιηθεί, καθώς επίσης η ανάπτυξη του Πειραιά σε 3ο λιμάνι της Ευρώπης, είναι οι πρώτες ενδείξεις ανάκαμψης της αγοράς αυτής.


Στη νέα αυτή αναπτυσσόμενη αγορά, καλούμε όλους εσάς να συμμετέχετε στην 7η διοργάνωση της έκθεσης Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics και στην 2η Cargo Truck & Van Expo και να επενδύσετε στο μέλλον της επιχείρησής σας και της αγοράς.

 

>> Στρέψτε τα βλέμματα πάνω σας

 

Η συμμετοχή σας στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van Expo 2019» προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα για την επιχείρησή σας με αρκετά ανταποδοτικά οφέλη καθώς αποτελεί τη μοναδική έκθεση στο είδος της που γίνεται στη χώρα μας και συνεπώς μια καλή ευκαιρία για εξωστρέφεια σε μια αγορά με απίστευτη δυναμική και ανάπτυξη.

• Εδραιώνετε την εταιρεία σας και ενισχύετε την εικόνα και τα εταιρικά σας brands κάνοντας σημαντικές επαγγελματικές επαφές και συνεργασίες

• Παρουσιάζετε και προωθείτε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας με αποτελεσματικό και άμεσο τρόπο σε μια μεγάλη ομάδα αγοραστών και επιχειρηματιών

• Διευρύνετε το πελατολόγιό σας με νέους δυναμικούς πελάτες

• Προσεγγίζετε νέες αγορές

• Ενισχύετε τον κλάδο της εφοδιαστικής αλυσίδας καιτων logistics.