• 9-10-11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019
  • FacebookYoutube
ΑΡΧΙΚΗ >ΕΚΘΕΤΕΣ >Β2Β ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ
Εμπορικές Συναντήσεις «B2B» Εκθετών με Επισκέπτες ξένων χωρών και Ελλήνων επιχειρηματιών

 

Στην περασμένη διοργάνωση του 2017 η διοργανώτρια εταιρεία o.mind Creatives είχε εισάγει μια νέα καινοτομία προς τους εκθέτες. Τη μέθοδο των απευθείας επαγγελματικών συναντήσεων B2B, εκθετών με επισκέπτες από Ελλάδα και εξωτερικό. Η συγκεκριμένη μέθοδος είχε μεγάλη επιτυχία στην οργάνωση των συναντήσεων B2B*, καθώς μπορούσε κάποιος επισκέπτης μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής να συντονίσει και να προγραμματίσει τις επαγγελματικές συναντήσεις του στην έκθεση. Οι εκθέτες θα μπορούν να αποδέχονται το αίτημα για συνάντηση από τους επισκέπτες και οι συναντήσεις να γίνονται στο εκθεσιακό τους stand ή στον ειδικό χώρο “B2B Meeting”.

 

* Πραγματοποιήθηκαν 600 Β2Β συναντήσεις στη διοργάνωση του 2017

 

Οι συναντήσεις B2B είναι προγραμματισμένες από πριν, με σκοπό τη γνωριμία μεταξύ αγοραστών και εκθετών. Οι συναντήσεις B2B είναι ένας ιδανικός τρόπος για τις επιχειρήσεις, να δημιουργήσουν επαφές και να βρουν καινούργιους πελάτες και δυνητικούς συνεργάτες. Οι συναντήσεις B2B που διοργανώνουμε σας βοηθούν να μεγιστοποιήσετε τη συμμετοχή σας στην έκθεση και να αυξήσετε τις πιθανότητες να κάνετε υψηλού επιπέδου επαγγελματικές επαφές.

 

Όσες εταιρείες δηλώσουν συμμετοχή στην έκθεση, αυτομάτως θα κατηγοριοποιούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που διαθέτουν και θα εντάσσονται σε μία data base που θα μπορεί εύκολα ο ενδιαφερόμενος επισκέπτης να βρει τις κατηγορίες που τον ενδιαφέρουν και θα ήθελε να επισκεφθείστην έκθεση.

 

Ένα μήνα πριν τη διεξαγωγή της έκθεσης, η διοργανώτρια εταιρεία o.mind Creatives θα ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους επισκέπτες σε Ελλάδα και εξωτερικό και θα τους καλεί μέσω της πλατφόρμας αυτής να οργανώσουν τις συναντήσεις τους με τους εκθέτες.


Λίγες μέρες πριν από την έναρξη της έκθεσης θα έχει οριστεί το τελικό πλάνο των συναντήσεων που επιθυμεί ο κάθε επισκέπτης και θα ενημερωθεί ο εκάστοτε εκθέτης για τις συναντήσεις που θα δεχθεί στο περίπτερό του ή στον ειδικό χώρο “B2B Meeting”  με την προεργασία που θα έχει κάνει ο διοργανωτής για λογαριασμό του.

 

Με αυτό τον τρόπο ένα σημαντικό μέρος των συναντήσεων είναι προγραμματισμένες και παρέχει τη δυνατότητα σε εκθέτες και επισκέπτες να διαχειριστούν τον χρόνο τους και να αξιολογήσουν τα προγραμματισμένα ραντεβού που θα οριστούν από πριν.

 

b2bmeetings.jpg