• 30 Σεπ. - 2 Οκτ. 2023
  • Facebook Youtube Instagram Linked In
ΑΡΧΙΚΗ >ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
O.MIND CREATIVES:

Η O.MIND CREATIVES με 17 χρόνια σταθερής και επιτυχημένης πορείας, δραστηριοποιείται στον ιδιαίτερα απαιτητικό χώρο της διοργάνωσης εκθέσεων & συνεδριακών events καθώς και της έκδοσης κλαδικών εντύπων.

 

Με ένα επιτελείο έμπειρων στελεχών και καταξιωμένων συνεργατών, η O.MIND CREATIVES με εξωστρεφή προσανατολισμό εγγυάται την άρτια διοργάνωση της 2πλής έκθεσης, της ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ &LOGISTICS και της CARGO TRUCK & VAN EXPO που λειτουργώντας συνδυαστικά στοχεύουν να μεγιστοποιήσουν τα εμπορικά οφέλη μέσα από την προβολή υπηρεσιών μεταφορών και logistics καθώς και τεχνολογιών material handling και επαγγελματικών οχημάτων στην ελληνική, ευρωπαϊκή και παγκόσμια αγορά.

 

H O.MIND CREATIVES έχει στο ενεργητικό της πολύ επιτυχημένες επιχειρηματικές δράσεις όπως η διοργάνωση διεθνών εκθέσεων και συνεδρίων στον τομέα της βιομηχανίας τροφίμων, των logistics και των επαγγελματικών οχημάτων. Ως εκδοτική εταιρεία, η O.MIND CREATIVES κυκλοφορεί τα κλαδικά - επαγγελματικά περιοδικά SUPPLY CHAIN & LOGISTICS, MEAT PLACE, GRILL MAGAZINE και DAIRYNEWS, παρέχει διαδικτυακή ενημέρωση μέσω 4 websites υψηλής επισκεψιμότητας και διαχειρίζεται μεγάλο αριθμό ενημερωτικών social media accounts.

Όλα τα παραπάνω στοιχείαδραστηριοποίησης της O.MIND CREATIVES την τοποθετούν στις 5 μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα στον κλάδο της διοργάνωσης εκθέσεων, βάσει της πρόσφατης κλαδικής μελέτης της ICAP.

 

Eπισκεφτείτε το website της Διοργανώτριας εταιρείας Ο.ΜΙΝD CREATIVES

Supply Chain & Logistics magazine:

Το περιοδικό Supply Chain & Logistics, είναι το μόνο ελληνικό κλαδικό περιοδικό που ασχολείται με θέματα εφοδιαστικής αλυσίδας, logistics, εμπορευματικών μεταφορών & παράλληλα συνδυάζει θεματικά θέματα στρατηγικής, οικονομικού προσανατολισμού και συμβουλών προς τους managers του supply chain. To περιοδικό είναι 45θήμερο, εκδίδει 8 τεύχη ετησίως, διανέμεται σε 9.000 αποδέκτες ανά τεύχος και αποτελεί εδώ και 10 χρόνια τον απαραίτητο σύμμαχο της αγοράς εφοδιαστικής αλυσίδας και logistics μέσω της ιστοσελίδας του www.supply-chain.gr και του εβδομαδιαίου ενημερωτικού newsletter του, Supply Chain News.